Antena Căutare

Ponta flutura securea: In 2011 vom incerca, impreuna cu PNL, sa dam jos Guvernul

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa ca, incepand de anul viitor, partidul pe care il conduce va avea o relatie institutionala cu PNL, ambele organizatii incercand "cu tot ce inseamna forte politice sa dea jos Guvernul Boc".

"Spre dezamagirea sau supararea celor de la PDL, o sa avem o relatie institutionala cu PNL, vom fi din ce in ce mai coordonati in actiunile noastre si anul viitor vom incerca, cu tot ce inseamna forte politice care vor sa salveze Romania, sa dam jos Guvernul Boc. Populatia trebuie sa inteleaga ca suntem mai putini (n.r.-decat cei de la putere) pentru ca o parte din cei pe care ei i-au votat crezand ca sunt pesedisti s-au lasat cumparati sau santajati cu dosare si au trecut in barca cealalta", a precizat Victor Ponta.

In ceea ce priveste relatia actuala cu PNL, presedintele PSD a mentionat ca, in opinia sa, cele doua partide vor colabora atat pe plan judetean, cat si national, pesedistii dorindu-si acest lucru.

"A fost o cerinta la nivel national din partea PSD ca toate aliantele sa se faca fara PDL. Noi nu mai avem nicio astfel de alianta, dar PNL mai are sapte sau opt organizatii in care exista alianta cu PDL. Nu esti credibil, daca in Parlament sau la televiziunile centrale vii si vorbesti de coruptia PDL si in teritoriu iti dai mana cu ei, nu te mai crede nimeni. Sunt convins ca si cei de la PNL vor intelege acest lucru si vor fi in alianta cu noi. Nu trebuie sa ne iubim, doar sa colaboram pentru un scop atat de important", a conchis presedintele PSD.

Sursa: Jurnalul National

Surse: Guvernul a aprobat Scrisoarea suplimentara de intentie convenita cu FMI... Basescu, despre Schengen: Romania a indeplinit toate conditiile de aderare. Este o discriminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x