Antena Căutare

Ponta: Singura nenorocire este sa ramaneti aici lipiti de scaune in timp ce oamenii va vor afara

Victor Ponta a vorbit luni de la tribuna Palatului Parlamentului.

Astazi trebuie sa anuntati ca renuntati la ideea gresita a comasarii alegerilor.

E posibil sa aflam miercuri ca angajarea e neconstitutionala. Ar fi un prim gest de responsabilitate ca de azi sa anuntati renuntarea la aceasta procedura.

Avem in 2012 doua datorii esentiale: sa asiguram o stabilitate si daca se poate chiar o dezvoltare economica si sociala si revenirea Romaniei la standardele de democratie pentru care oamenii au iesit in strada.

Ati suspendat regulile dmeocratice pentru niste obiective economice: sa treceti niste legi importante prin angajarea raspunderii este o suspendare a democratiei.

Ar trebuie sa ne explicati de ce v-ati angajat raspunderea de 14 ori pe lege si ca in viitor veti veni sa discutati cu oamenii.

Nu pot decat sa fiu de acord cu decizia de revocare din functie a ministrului de Externe, Teodor Baconschi. Dar este prea tarziu si mult prea putin. Punctul comun este sa asiguram stabilitate si siguranta.

Trebuie ca Romania sa-si respecte obligatiile internationale. 2009 a fost un an de campanie si a fost un an foarte greu. Si 2013 a fost un an foarte greu.

Ar trebuie sa sustinem un guvern de tehnocrati. Fara interese electorale si putere politica. Trebuie ca toate autoritatile locale sa fie finantate in mod egal. Un guvern profesionist va putea sa acceseze fondurile europene.

Consider odioasa incercarea de manipulare a premierului in privinta blocarii fondurilor europene. UE nu a cerut nicio o taiere a fondurilor europene. Daca ati stiut adevarul va rog sa va cereti scuze. Guvernul a absorbit doar 4% dintre fondurile europene.

Trebuie eliminata fraudarea votului din diaspora

Renuntam la mandatul nostru de parlamentari si mergem la vot

Singura nenorocire este sa ramaneti aici lipiti de scaune in timp ce oamenii va vor afara



Foto: Intact Images

Boc: Am luat decizia de a-l revoca din functie pe ministrul de Externe, Teodor Baconschi... Marian Vanghelie: Demisia parlamentarilor nu rezolva nimic. Solutia e sa scoatem in strada 100.000 de oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x