Antena Căutare

Raluca Turcan si Gheorghe Barbu - printre numele vehiculate pentru Ministerul Muncii. Vezi lista!

Premierul Emil Boc a declarat, marti, ca va anunta saptamana viitoare numele urmatorului ministru al Muncii, dupa consultari cu liderii PDL si cu seful statului.

Potrivit unor surse din PDL, pentru functia de ministru al Muncii sunt vehiculate numele democrat-liberalilor Raluca Turcan - vicepresedinte al PDL, Gheorghe Claudia Boghicevici - deputat de Arad si vicepresedinte al Comisiei pentru munca din Camera Deputatilor, al carei nume a fost mentionat si la precedenta remaniere si Gheorghe Barbu - secretarul general al Camerei si fost ministru al Muncii, precum si cel al lui Marian Sarbu - presedintele UNPR si fost ministru al Muncii.

Totusi, Marian Sarbu pare sa nu mai aiba nici o sansa de a prelua acest portofoliu, dupa ce premierul Emil Boc a spus ca viitorul ministru va fi din interiorul partidului democrat-liberal.

Seful Guvernului, Emil Boc, a preluat vineri dimineata mandatul de interimar la conducerea Ministerului Muncii, intr-o intalnire avuta la sediul ministerului cu fostul detinator al portofoliului, Ioan Botis.

Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, a declarat, miercuri, ca a demisionat din functie si ca demisia sa este una de onoare, in contextul scandalului legat de angajarea sotiei sale, in calitate de consilier, intr-un proiect european.

Sursa: Antena3

ANI poate verifica in continuare averile liderilor de sindicat... PDL s-a lipit ca un timbru pe bugetul Postei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x