Antena Căutare

Senatorii au ajuns sa stranga bani pentru pixuri, hartie sau cafea

Alesii ofteaza, nostalgici, cu gandul la banii de care se bucurau anul trecut. Intre timp, senatorii s-au inmultit mai mult decat le permite bugetul. Asa au ajuns sa faca cheta pentru pixuri, hartie sau cafea.

Gabriel Mutu este senator USL si vicepresedinte al comisiei de externe din Senat. Spune ca a fost nevoit sa bage adanc mana in buzunar pentru a nu-i mai fi rusine cu biroul lui.

“Am zugravit peretii, perdeua e cumparata din bugtul propriu, mobilierul la fel ca sa avem totul necesar si incercam si o mica biblioteca. Incepand de la hartie igienica sapun, pixuri si hartii le aducem pe toate. Tot ce e aici e achizitionat din fonduri proprii”

Sunt si alesi pe care nu i-au tinut buzunarele si au apelat la cheta. De exemplu, la comisia economica din Senat se strang bani pentru hartie, cafea sau pixuri.

Bugetul propus Senatului in acest an este de aproape 86 de milioane de lei, cu doar 1,5 procente mai mare decat in 2012. Asta in conditiile in care numarul senatorilor a crecut cu 39.

Traian Basescu: "Raportul MCV trebuie luat in serios, este temeinic"... Top 10 cele mai nebune promisiuni electorale ale politicienilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x