Antena Căutare

Teodor Baconschi: Daca aceasta decizie contribuie la recredibilizarea PDL sunt bucuros

Teodor Baconschi a declarat la un post de televiziune cum a fost anuntat luni dimineata de catre premierul Emil Boc ca va fi remaniat din functie.

"Am primit de dimineata un telefon de la domnul Boc care mi-a spus ca nu are sa-mi faca niciun repros pe linie guvernamentala, ci este strict o decizie politica. A fost un telefon, nu un SMS. Iau act de revocare si privesc cu seninatate", a precizat Baconschi.

Baconschi a explicat cum a izbucnit acest scandal dupa ce acesta a postat un articol pe bloc, criticand manifestele din piata Universitatii.

"M-am adresat doar cetatenilor care au manifestat violent si s-au dedat la distrugeri de bunuri, a fost un malentendu in momentul in care ordinea publica este incalcacta de manifestari cu caracter [...] Am inteles ca au existat cateva critici din partea domnului Oltean", a explicat ministrul recent demis.

Diplomatul a spus faptul ca accepta decizia daca acest lucru va ajuta partidul de la guvernare.

"Nu am niciun element suplimentar. Daca aceasta decizie contribuie la recredibilizarea PDL sunt bucuros. Nu am ce sa-mi reprosez si stiu ca am facut toate eforturile pentru ca Romania sa nu aiba de suferit pe plan extern in acest an." a incheiat acesta.

Acesta a spus ca maine va mai avea inca o intalnire cu ministerul german de Externe.

Foto: Intact Images

Adrian Nastase: "Noi am cerut demiterea ministrului de Interne, nu a celui de Externe"... Crin Antonescu: Cerem alegeri anticipate prezidentiale si parlamentare in cel mai scurt timp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x