Antena Căutare

Top 10 cele mai nebune promisiuni electorale ale politicienilor

Daca ne gandim la "vorbe goale", politicienii au probabil monopol pe acest domeniu. De fiecare data cand incepe sezonul electoral, promisiunile incep sa curga. Din pacate, multe din ele nu sunt doar greu de crezut, ci de-a dreptul nebune! Iata top 10 al celor mai ciudate promisiuni electorale ale politicienilor!

10. Michelle Bachman a promis sa retraga fortele armate din Libia si... Africa. Probabil ca geografia nu a fost materia ei preferata la scoala.

9. Ronals Reagan a promis sa fie treaz. Mai exact, acesta a "ordonat sa fie trezit in orice clipa, in cazul unei urgente nationale, chiar daca se afla intr-o intalnire a cabinetului".

8. Warren Harding a promis intoarcerea la normalitate. Poate parea o promisiune nu foarte ciudata, insa intr-un climat politic in care declaratiile ridicole au devenit norma, a face o promisiune cat de cat reala esteo ciudatenie.

7. Herman Cain a promis eliminarea comertului, educatiei si energiei. Si de parca planul lui de a elimina aceste trei departamente guvernamentale, el a reusit sa isi aduca aminte doar doua dintre acestea in timpul dezbaterilor electorale.

6. Herbert Hoover a promis un pui in fiecare oala. Desi nu a fost niciodata o declaratie proprie, partidul a ales acest slogan pentru a promova ideea de prosperitate.

5. Eisenhower a promis ca lucrurile sunt ca acum, nu ca atunci. Ei bine, uneori e bine sa treci peste lucrurile evidente, ca sa te poti concentra pe cele mai importante.

4. Newt Gingrich a promis o colonie pe luna. Nu numai ca a fost sigur de asta, ci a declarat ca aceasta va fi gata pana la sfarsitul celui de-al doilea mandat al sau, in 2020.

3. Will Ferrell a promis bucati de branza. Desi actorul nu a candidat de fapt niciodata pentru presedintie, el a promis ca va da fiecarui american o bucata de branza daca va fi ales.

2. Barack Obama a promis ca nu va spune ca Mitt Romney e ciudat.

1. Teddy Roosevelt a promis ca nu va candida din nou. Pare o strategie nu prea buna, dar se pare ca astfel le-a atins inimile electorilor. Cu toate acestea, succesul nu l-a impiedicat sa candideze pentru un al treilea mandat in 1912.

sursa foto: list25.com

Senatorii au ajuns sa stranga bani pentru pixuri, hartie sau cafea... Traian Basescu nu a promulgat Statutul parlamentarilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x