Antena Căutare

Traian Basescu a renuntat la serviciile Politiei Rutiere pentru coloanele prezidentiale

Politistii sunt suparati foc pe Basescu. Si presedintele s-a suparat pe ei ca ar fi facut miting cu incalcarea legii. Astazi, a hotarat ca nu mai are nevoie de politie, care asigura traseul coloanei oficiale. Traian Basescu nu mai vrea, sustine purtatorul sau de cuvant, ca echipajele de la Interne, adica politia si jandarmeria, sa faca parte din dispozitivele de protectie.

Presedintele Traian Basescu a dat dispozitie ca efectivele Ministerului Administratiei si Internelor sa nu mai participe la asigurarea protectiei sale, incepand de vineri, ora 17.00, informeaza Mediafax.

Surse oficiale au mentionat ca decizia a fost luata in contextul participarii unor angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor la un mars desfasurat cu incalcarea prevederilor legale in vigoare.

Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan.

Cinci mii de politisti au protestat, vineri, in fata Guvernului din cauza reducerilor de salarii care nu le permit sa traiasca decent. Dupa cateva ore, furiosi ca nu-i baga nimeni in seama, au plecat spre Palatul Cotroceni sa-si strige nemultumirile.

Dar nici acolo nu au gasit mai multa intelegere. Traian Basescu nu mai este dispus sa stea la discutii cu protestatarii. O schimbare de atitudine radicala . In urma cu un an, presedintele a venit din proprie initiativa sa discute cu politistii care protestau in Piata Victoriei.

PSD vrea impozitarea cu 40% a veniturilor de peste 4.000 de lei... Administratia Prezidentiala a cheltuit peste 30 de mii de euro pe abonamentele de presa, chiar daca Traian Basescu a ren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x