Antena Căutare

Traian Basescu: Fie ca Invierea Domnului sa ne aduca in suflet lumina si sa redescoperim bucuria comuniunii si a sperantei

Presedintele Traian Basescu a transmis „cele mai calde urari de pace, sanatate si impliniri” tuturor romanilor, conform unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

"Doresc sa adresez tuturor romanilor, care sarbatoresc Sfintele Sarbatori de Pasti, cele mai calde urari de pace, sanatate si impliniri. Fie ca Invierea Domnului sa ne aduca in suflet lumina si sa redescoperim bucuria comuniunii si a sperantei, in familie si in societate, impreuna cu cei care au nevoie de ajutorul si solidaritatea comuniunii si a sperantei, in familie si in societate, impreuna cu cei care au nevoie de ajutorul si solidaritatea noastra. Hristost a inviat!", se arata in mesajul presedintelui.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, la Constanta, ca va petrece Pastele "cu familia", fara a preciza unde anume.

Sursa: Antena3

Universitatea Nationala de Aparare, scoala de ministri pentru Cabinetul Boc... Guvernul renunta la trecerea la Euro din 2015!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x