Antena Căutare

Traian Basescu i-a facut deja programul viitorului nepot

Traian Basescu nu a putut sa-si ascunda bucuria ca mezina il va face bunic, la sfarsitul acestui an. Desi Elena este abia in prima luna de sarcina, presedintele i-a facut deja programul viitorului nepot. Plimbare in parc, cu caruciorul, si apoi la terasa!

Intrebat de jurnalisti daca si-ar dori un nepot sau o nepoata, Traian Basescu a raspuns, emotionat: “Hai, ma. Nu as vrea sa vorbesc. Lasa sa faca trei luni”.

Nu s-a mai putut abtine insa cateva ore mai tarziu. Presedintele este fericit si are planuri, ca orice bunic. Abia asteapta sa-si plimbe nepotul in carut, prin parc.

“Ma vad, sigur. Ei, nu neaparat in parc, poate mergem la terasa”, a spus presedintele.

Mezina Elena s-a grabit sa-l faca bunic pe Basescu. La 6 luni de la nunta. Presedintele nu a facut niciodata un secret din faptul ca-si doreste cat mai grabnic nepoti: “Cand ii vad pe astia mici, tanjesc mai mult dupa nepotel decat imi aduc aminte de fete!”.

Un baiat ar vrea Traian Basescu. Apropiatii spun ca ginerele lui si Eba isi doresc insa o fetita. De cand au trecut pragul clinicii si au aflat vestea, viitorii parinti se gandesc numai la copil. Si-au anulat planurile de vacanta si biletele de avion catre Miami.

Elena este superstitioasa si vrea sa treaca repede primele trei luni de sarcina. Mai ales ca nu se astepta ca presa sa-i dezvaluie secretul.

Europarlamentarul Elena Basescu nu a avut insa cum sa-si amane calatoriile in interes de serviciu. Este in Armenia zilele acestea, ca supervizor la alegeri.

Sorin Oprescu vrea sa schimbe legea taximetriei, pentru a imbunatati calitatea serviciilor... Gigi Becali s-a pocait din nou: "De acum incolo, eu o sa traiesc asa cum ii place familiei mele"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x