Antena Căutare

Scandalul crucilor acoperite cu saci de gunoi, din Valea Uzului, ar putea rupe colaborarea dintre UDMR și PSD-ALDE

UDMR ia în calcul ruperea protocolului de colaborare parlamentară cu PSD - ALDE, după scandalul crucilor acoperite cu saci de gunoi, din Valea Uzului.

UDMR ia în calcul ruperea protocolului de colaborare parlamentară cu PSD - ALDE, după scandalul crucilor acoperite cu saci de gunoi, din Valea Uzului.

Reprezentanții maghiari discută la această oră posibilitate închierii colaborării cu alianța, informează Antena 3. De asemenea, în cursul zilei de astăzi, viceprimarul comunei Sânmartin a fost dus la audieri la Poliție, după ce dimineață au fost făcute percheziții la locuința acestuia, în cazul Cimitirului Internațional Valea Uzului.

Cruci ale unor eroi români, acoperite cu saci de gunoi

Săptămâna trecută, poliţiştii din Bacău au început cercetări după ce mai multe cruci ale unor eroi români din Primul şi din Al Doilea Război Mondial au fost acoperite cu saci de plastic.

Citește și: PROFANARE! Ungurii au acoperit cu saci de gunoi crucile eroilor români din cimitirul Valea Uzului!!! ”Sunt amplasate ilegal!”

Potrivit Poliţiei Judeţene Bacău, poliţiştii s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini în care mai multe cruci din Cimitirul Internaţional al Eroilor - Valea Uzului din oraşul Dărmăneşti au fost acoperite cu saci din plastic şi fac cercetări pentru a stabili situaţia de fapt.

Pe un site de limbă maghiară au apărut imagini în care mai multe cruci ale eroilor români din cimitir fuseseră acoperite cu saci din plastic.

Momente grele pentru Radu Mazăre. Fostul edil de la malul mării a avut parte de un moment emoționant... Darius Vâlcov, urmărit penal de DIICOT. Consilierul lui Dăncilă, dosar pentru publicarea protocolului dintre SRI și Parc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x