Antena Căutare

Udrea: "Borbely si Blaga au inceput bazinele. Eu nu inot nici macar la Vila Lac 1"

Elena Udrea a reactionat la criticile premierului Ungureanu in ceea ce priveste constructia de bazine de inot, dupa ce primul ministru a spus ca „nu are o apetenta” pentru astfel de proiecte de infrastructura.

"Cred ca a fost o figura de stil, deoarece nu exista la nivelul Guvernului un program de construit piscine la tara. Daca este vorba despre bazinele de inot de la CNI, probabil ca Mihai Razvan Ungureanu s-a referit la Laszlo Borbely si Vasile Blaga, ministrii in timpul carora a inceput acest program, eu continuand finantarea doar a unora dintre proiectele in derulare, pentru ca stoparea lor insemna irosirea banilor publici deja platiti. Ii dau dreptate lui Mihai Razvan Ungureanu, nici eu nu am apetente pentru piscine in toata tara, nici macar pentru cea de la Lacul 1, cu atat mai mult cu cat eu, spre deosebire chiar si de acualul prim-ministru, nu inot", a declarat Udrea.

"Eu nu cred ca suntem o tara de inotatori, am mai putina apetenta pentru piscine care sunt sapate in fiecare localitate din Romania", a spus Ungureanu, anuntand ca vor fi reduse cheltuielile la ministerele care administreaza "portiuni mari" din banul public.

Foto: Intact Images

Marko Bela ar putea parasi coalitia de guvernare... Victor Ponta: Deja in jumatate din judetele tarii sunt incheiate toate candidaturile USL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x