Antena Căutare

Udrea, luata la intrebari de Boc

Premierul Emil Boc, ministrul Dezvoltarii Regionale , Elena Udrea, si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au inspectat astazi lucrarile la autostrada Medgidia – Constanta si la un drum judetean care se intersecteaza cu aceasta. Intrebata de premier cine plateste finantarea lucrarilor de reabilitare a drumului judetean, Udrea a raspuns ca ministerul pe care il conduce.

"Pai, atunci, ministerul sa-i cheme foarte rapid pe toti cei autorizati, sa decida si sa implementeze. Ca daca stati sa negociati tot timpul, nu veti face niciodata, iar turistii vor sta intotdeauna in ambuteiaje si in aglomerari


"Asa vom face, dar eu zic sa discutam cu oamenii la minister"


De reprosuri nu a scapat nici vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristian Darie, care nu a dat dispozitii sa fie scris pe panouri cine a platit pentru reabilitarea drumurilor.

"Cine face acest drum? Ce scrie pe acest panou, Consiliul Judetean sau Guvernul? E o rusine sa spui ca face Guvernul un drum pe aici", a tunat Boc.

sursa:Jurnalul

foto:Intact Images

Ministrul Muncii, verificat de ANI. Botis: "Incepand de astazi, sotia mea se va retrage, isi va da demisia"... Simulare de 1 milion de euro pentru alegerile de anul viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x