Antena Căutare

Udrea: Marirea salariilor bugetarilor - semnul cel mai clar al revenirii economiei nationale

Elena Udrea, fostul ministrul MDRT si actualul presedinte al PD-L Bucuresti analizeaza pe Facebook marirea salariilor bugetare cu 15%, apreciind ca masura vine pe fondul revenirii economiei nationale.

"Ca vine mai tarziu decat ne-am fi dorit cu totii, ca vine mai devreme decat s-ar fi asteptat unii, important este ca aceasta masura poate fi aplicata. Pentru ca ea corespunde unor realitati economice mult mai bune pentru Romania", a comentat Udrea.

Pedelista s-a aratat incantata si de parcursul Guvernului MRU.

"Guvernul Ungureanu a primit, la momentul instalarii sale in functie, doua sarcini importante: sa recapete increderea romanilor in institutiile statului si sa creasca nivelul de trai al oamenilor. Practic, s-a dorit in totalitate schimbarea paradigmei, dupa ce Guvernul Boc ajunsese la o cota de incredere joasa ca urmare a masurilor de reechilibrare bugetara si a tuturor erorilor de comunicare din ultimii trei ani", a mai scris Elena Udrea.

Foto: Intact Images

Udrea: Orban sa isi dea demisia daca nu aduce bani europeni pentru reabilitarea termica... Ungureanu si-a amenintat ministrii cu rata de absorbtie a banilor UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x