Antena Căutare

Udrea: Marirea salariilor bugetarilor - semnul cel mai clar al revenirii economiei nationale

Elena Udrea, fostul ministrul MDRT si actualul presedinte al PD-L Bucuresti analizeaza pe Facebook marirea salariilor bugetare cu 15%, apreciind ca masura vine pe fondul revenirii economiei nationale.

"Ca vine mai tarziu decat ne-am fi dorit cu totii, ca vine mai devreme decat s-ar fi asteptat unii, important este ca aceasta masura poate fi aplicata. Pentru ca ea corespunde unor realitati economice mult mai bune pentru Romania", a comentat Udrea.

Pedelista s-a aratat incantata si de parcursul Guvernului MRU.

"Guvernul Ungureanu a primit, la momentul instalarii sale in functie, doua sarcini importante: sa recapete increderea romanilor in institutiile statului si sa creasca nivelul de trai al oamenilor. Practic, s-a dorit in totalitate schimbarea paradigmei, dupa ce Guvernul Boc ajunsese la o cota de incredere joasa ca urmare a masurilor de reechilibrare bugetara si a tuturor erorilor de comunicare din ultimii trei ani", a mai scris Elena Udrea.

Foto: Intact Images

Udrea: Orban sa isi dea demisia daca nu aduce bani europeni pentru reabilitarea termica... Ungureanu si-a amenintat ministrii cu rata de absorbtie a banilor UE...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x