Antena Căutare

Udrea: "Ponta l-a dat jos din invidie pe Vanghelie, de la PSD!"

Atac dur al ministrului Elena Udrea la adresa liderului PSD, Victor Ponta. Udrea a scris pe blogul personal ca presedintele PSD l-a dat jos „din invidie” pe Marian Vanghelie de la sefia PSD. Aceasta il descrie pe Vanghelie ca „tatal actiunilor politice cu gratare fumegande si beri baute din picioare” si adauga ca Ponta „vrea sa fie el primul grataragiu politic al tarii”.


Mai mult, Udrea a comentat ca de fapt Victor Ponta este invidios: „Trag de aici concluzia ca doar micii si berea gratis merita votul cetatenilor, zaharul si faina din punga, nu! Si atunci, de ce l-a dat jos Ponta jos de la sefia PSD Bucuresti pe Vanghelie, tatal actiunilor politice cu gratare fumegande si beri baute din picioare? Din invidie! Ponta vrea sa fie el primul grataragiu politic al tarii!", scrie Udrea pe blogul personal.

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au participat sambata la o serie de actiuni electorale in judetul Neamt, pentru sustinerea candidatului Liviu Harbuz la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor de la 21 august.

sursa: Antena3

Adrian Nastase: "USL il sprijina pe Sorin Oprescu in calitate de candidat independent"... Victor Ponta: "Udrea este substantiv comun pentru spaga bugetara"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x