Antena Căutare

UPDATE! Adrian Nastase a fost incarcerat la penitenciarul Rahova!

Adrian Nastase a fost externat de la spitalul Floreasca si dus cu ambulanta la penitenciarul Rahova, unde a fost inmatriculat si incarcerat.

UPDATE 09:00 - Adrian Nastase a fost cazat in sectia de terapie intensiva a Penitenciarului Spital Bucuresti Rahova, intr-o camera cu doua paturi si grup sanitar propriu, in care se mai afla un alt detinut.

La primirea in locul de detentie, fostului premier i-au fost verificate identitatea si documentele de incarcerare, dupa care i s-a efectuat un consult medical.

UPDATE 23:17 - Adrian Nastase urmeaza sa fie amprentat, fotografiat si sa i se faca un control medical. De asemenea, acesta va primi un numar matricol.

UPDATE 22:40 -
Adrian Nastase a ajuns cu ambulanta la Penitenciarul Rahova, urmand sa fie internat in spitalul inchisorii. Ambulanta a ajuns la Rahova, de la Spitalul Floreasca, in aproximativ 18 minute, dupa ce s-a deplasat cu antemergator pe traseul cel mai scurt. Masina a fost insotita pana la poarta penitenciarului de un autoturism in care se afla fiul cel mare al fostului premier, Andrei Nastase.

UPDATE 22:22 -
Adrian Nastase a fost urcat in ambulanta si este in drum spre arest. Fiul sau insoteste ambulanta cu masina personala.



UPDATE 21:40
- Punerea sub acuzare a politistilor, dar si a medicului Serban Bradisteanu, actiune care a ridicat semne de intrebare asupra valabilitatii diagnosticului dat pacientului Adrian Nastase, care a incercat sa se sinucida, a grabit incarcerarea fostului premier al PSD.

Click aici pentru a afla mai multe despre audierea profesorului Bradisteanu!

UPDATE 21:00 - Medicii de la Spitalul Floreasca au eliberat toate cele trei avize necesare pentru externarea lui Adrian Nastase, astfel ca acesta poate fi transportat de la unitatea sanitara la Spitalul Penitenciar Rahova, dotat corespunzator. Medicii completeaza acum fisa de externare.

UPDATE 20:40 - Adrian Nastase este in acest moment audiat de politisti pentru tentativa de sinucidere.

19:30: Adrian Nastase va fi transferat, in aceasta seara, la spitalul penitenciarul Rahova. In acest moment, medicii finalizeaza fisa de externare a fostului premier!

La spitalul Floreasca a venit si medicul Serban Bratisteanu, cel care s-a ocupat de tratamentul fostului premier si care a trebuit sa semneze fisa de eternare a lui Adrian Nastase.

Politistii prezenti la spital au venit cu catuse, pentru a-l transfera la spitalul penitenciarului Rahova, acolo unde fostul premier va primi ingrijirile medicale de care are nevoie in continuare.

De asemenea, la spital mai este asteptat si profesorul Macovei, directorul spitalului Floreasca, sa vina sa semneze toate formalitatile de externare, pentru care sunt necesare trei avize medicale: de la medicii de la terapie intensiva, de la cardiolog si de la chirurg sunt necesare trei avize medicale: de la medicii de la terapie intensiva, de la cardiolog si de la chirurg.


VIDEO! Presedintele va fi mai usor suspendat, gratie unei noi legi adoptate in Parlament... VIDEO! Audierea profesorului Bradisteanu starneste reactii in Ministerul Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x