Antena Căutare

USL schimba tactica: Nu mai critica Guvernul in PE, ci promite ca va conduce altfel

Victor Ponta, presedintele PSD, a anuntat ca USL nu va critica Guvernul, marti, la dezbaterea din Parlamentul European pe tema democratiei din Romania. In schimb, liderii Uniunii se vor angaja ca vor adopta alt mod de guvernare decat cel actual, a explicat Ponta.



"Vrem sa ne angajam politic pentru ce nu vom face noi dupa ce vom fi la putere: nu vom mai adopta legile prin angajarea raspunderii, nu vom mai muta in mod neconstitutional alegerile din vara in iarna, nu vom mai mai exercita controlul politic asupra Televiziunii Romane printr-o alta doamna Culcer a noastra, a USL, nu vom mai promova modificarile fundamentale ale organizarii administrative sau ale sistemului de vot in mod abuziv", a explicat USL.

Saptamana trecuta, USL isi anuntase intentia de a initia in PE o dezbatere pe tema derapajelor democratice din Romania, ceea ce a generat o serie de reactii adverse atat in randul Puterii, cat si a societatii.

Grupurile liberal si socialist din Parlamentul European organizeaza, marti, la Bruxelles, o dezbatere cu titlul "Democratia romana", la care vor participa liderii celor doua grupuri, Guy Verhofstadt si Hannes Swoboda, si presedintii USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin.

Foto: Intactimages

Dan Voiculescu: Basescu este depasit, speriat, preocupat exclusiv de rafuieli politice... PSD intra in greva parlamentara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x