Antena Căutare

VIDEO! Basescu a vazut "portocalii" si la investitura Guvernului Ponta

Moment hazliu luni seara, la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni! Dincolo de emotiile noilor ministri, presedintele Traian Basescu a intretinut atmosfera dupa ce a remarcat "o prezenta portocalie" printre ministrii noului cabinet.

"Sampanie nu e. Domnule prim-ministru, aveti cumva idee, a mai ramas vreun pedelist, ca vad o doamna in portocaliu acolo? E ultimul?", i s-a adresat Basescu razand, premierului Ponta, la finalul ceremoniei de depunere a juramantului de catre membrii noului Cabinet.

Seful Guvernului nu i-a raspuns presedintelui si nici nu a zambit. Si Daciana Sarbu a dezmintit faptul ca ea ar fi fost "ultimul pedelist" la care facea referire presedintele.

"Nu eram eu doamna in portocaliu, era o doamna de presa care vorbea la telefon. Nu s-a uitat spre mine, se uita in alta parte. Cred ca nu ma suspecteaza ca as fi pedelista", a spus Daciana Sarbu, intrebata daca despre ea a vorbit presedintele Traian Basescu cand s-a referit la "doamna in portocaliu".



Foto: Intact Images

Andrei Marga: Presedintele mi-a reprosat declaratia prin care-l comparam cu Mussolini... Victor Ponta: Adevarata noastra batalie nu e cu Basescu, nici cu PDL, ci cu noi insine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x