Antena Căutare

VIDEO! Mania produselor BIO cucereste Opozitia

Adunati la Palatul Parlamentului pentru doua zile pline de politica, social-democratii au fost dati gata de cateva standuri cu mancare ecologica. Un adevarat magnet pentru sutele de pesedisti, convinsi ca dezbaterea pe stomacul gol e timp pierdut!

PSD a demonstrat, vineri, la reuniunea Consiliului National, desfasurata la Palatul Parlamentului, ca a deprins rigorile economiei de piata, montand standuri unde se vand caricaturi cu liderii partidului si se promoveaza branduri ecologice, precum magiunul de Topoloveni.

Cei circa 1000 de participanti la reuniunea PSD au avut surpriza sa constate, vineri seara, ca pe holurile Palatului Parlamentului nu mai sunt amplasate doar bufetele de la care se pot achizitiona sandvisuri, carnati, pulpe sau piept de pui pane - cum se intampla pana acum -, ci si standuri unde se vand carti, caricaturi cu liderii partidului, obiecte promotionale marca PSD sau se pot degusta produse ecologice.

Evenimente in cinstea Regelui Mihai... Emil Boc: Renii lui Mos Craciun nu aduc vesti bune. Romanii trebuie sa vina "cu picioarele pe pamant"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x