Antena Căutare

VIDEO! Marturiile familiei Nastase in legatura cu scena sinuciderii!

Si-a vazut tatal plin de sange, sub un politist care incerca sa-i puna catusele. Este imaginea teribila de dupa tentativa de suicid a fostului premier, vazuta chiar prin ochii fiului sau, Andrei Nastase. Tanarul l-a auzit pe salvator cum ii spunea tatalui sau sa-i fie rusine pentru gestul necugetat. Si sotia lui Adrian Nastase a scris intr-o declaratie primele cuvinte pe care i le-a spus fostul premier, inainte de a intra in operatie.



"In seara zilei de 20.06.2012, la domiciliul nostru din strada Zambaccian, Bucuresti, in timpul procedurii de arestare a tatalui meu pentru executarea pedepsei, am auzit un zgomot puternic si am intrat, impreuna cu un politist, in camera unde se aflau tatal meu si un alt politist. L-am vazut pe tatal meu intins pe spate pe covor, cu o rana sangeranda in zona gatului si avand fixate catuse la maini. Politistul care se afla cu el in camera striga la tatal meu: „sa-ti fie rusine! sa-ti fie rusine!"

"Dupa sosirea echipajului medical tatal meu a fost perchezitionat corporal de politisti, iar apoi, la cererea expresa a personalului medical, politistii i-au scos catusele de la maini. Un alt politist, intrand in camera odata cu echipajul medical, i-a spus politistului care il incatusase: "Bine ca nu te-a muscat" ziuanews.ro.



Adrian Nastase va sta in celula cu un judecator, un politist si un functionar public... VIDEO! Presedintele va fi mai usor suspendat, gratie unei noi legi adoptate in Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x