Antena Căutare

VIDEO! Roberta Anastase, despre scandalul pe Legea Pensiilor: "O cruce pe care am acceptat sa o duc"

Invitata in cadrul emisiunii "Stirea zilei" de la Antena 3, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a oferit mai multe explicatii cu privire la acuzatiile de frauda de la votul pe Legea Pensiilor din 15 octombrie 2010. Anastase a spus ca aceasta intamplare "ma va marca pe mine ca om politic", fiind "o cruce pe care am acceptat sa o duc".

"In momentul in care presa a sesizat ca ar putea sa fie o neregula acolo, m-am dus eu, nu altcineva, in fata Parlamentului si am solicitat reluarea votului. Am suspus la vot cu toti parlamentarii prezenti. Au spus nu. Foarte mult timp de acum inainte, cu siguranta, acest lucru ma va marca pe mine ca om politic. Este o cruce pe care am acceptat sa o duc. Va dura mult timp pana voi reusi sa depasesc acest moment"


Roberta Anastase a mentionat ca este constienta de imaginea pe care o are in ochii lumii ca si om politic in urma acestei intamplari, dar ca spera ca in viitor sa o poata remedia prin desfasurarea unor activitati corecte ca si presedinte al Camerei Deputatilor.



Citeste si Jurnalul

Foto:Intact Images

Editorial: USL - Cei trei pasi spre o guvernare adevarata... Mircea Banias ar putea fi exclus din PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x