Căutare Live

Sicriul lui George H W Bush a fost adus la Washington D.C. cu avionul Air Force One! Lacrimi și durere se revarsă peste SUA

Sicriul în care se află trupul neînsuflețit al lui George H.W. Bush a fost adus la Washington D.C. cu avionul Air Force One.

Imagini video emoționante! Sicriul în care se află trupul neînsuflețit al președintelui George H.W. Bush a sosit la Washington D.C. transportat cu avionul Air Force One! Cine va participa la slujba de ceremonie și ce zi va fi decretată zi de doliu național pentru SUA:

Rudele, apropiații și cei ce l-au apreciat și iubit vor veni și ei în capitala SUA pentru a sta la căpătâiul lui.

Jim Baker, un prieten apropiat și fost secretar de stat, a povestit despre ultimele momente petrecute cu George W Bush, cel de-al 41 președinte american: „Și-a deschis ochii, s-a uitat la mine. Mi-a spus: „Hey, Bake”. M-a întrebat unde mergem. I-am răspuns că mergem în Rai. „Acolo as vrea sa merg”, a răspuns el”. La Washington a sosit și fostul președinte al SUA, George W. Bush, fiul lui George H.W. Bush. El a dezvăluit zilele trecute că tatăl lui l-a telefonat să-i spună că-l iubește, spune yourerie.com. Fostul președinte american Bush Senior va avea parte de două ceremonii funerare. Una în Catedrala Națională din Washington D.C. și încă una acasă, în orașul Houston (Texas), joi.

La funeralii va participa și actualul președinte SUA, Donald Trump alături de soția sa, care a decretat data de 5 decembrie, zi de doliu național.

Sicriul lui Bush Senior va fi transportat din capitala SUA către Houston cu un tren vopsit special în culorile avionului Air Force One, iar în orașul natal, el va fi înmormântat alături de soția lui, Barbara, și de fiica lui, Robin.

De asemenea, Casa Alba a emis o proclamație prezidențială prin care a ordonat ca steagul american să fie coborât în berna la Casa Albă si la toate cladirile publice, posturile militare, ambasadele SUA, precum si consulatele din întreaga lume, timp de 30 de zile.

Vezi imagini video de la sosirea sicriului adus cu avionul Air Force One:

E prăpad în bucătăria „Chefi la Cuțite”! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu ne arată ce să NU facem când gătim!... Stare de urgență în urma unui cutremur de 7,5 grade! Adâncimea mică i-a speriat pe cercetători. Alertă tsunami este acti...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x