Antena Căutare

Un nou focar de COVID-19, descoperit în București. 15 oameni au murit, 70 au fost infectați cu noul coronavirus, într-o clinică

Anchetă de proporții la un centru de dializă din București. 15 oameni au murit și alți 70 au fost infectați cu noul coronavirus.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Potrivit procurorilor, în clinica din București nu s-ar fi respectat măsurile pentru prevenirea infecției cu virusul SARS-COV-2.

Potrivit reporterului Antena 3, 15 dintre pacienții acestui centru au murit și peste 70 au fost infectați.

Citește și:

Când va fi gata vaccinul românesc anti COVID 19? „Va fi ușor de tolerat, inclusiv de cei care nu sunt de acord cu vaccinurile”

Potrivit celei mai recente raportări, joi, numărul total de cazuri de coronavirus în România a ajuns la 18.791. Dintre persoanele confirmate pozitiv cu COVID-19, 12.629 au fost declarate vindecate și externate. Bilanțul deceselor a crescut la 1.229.

Astfel, bilanțul zilnic al îmbolnăvirilor se menține, pentru a treia zi, sub pragul de 200.

Citește și:

Teorie explozivă legată de COVID-19. Cum a apărut, de fapt, virusul, „optimizat din prima zi pentru om”

De la începutul epidemiei de coronavirus în România, s-au vindecat de COVID-19 12.629 de persoane, pe teritoriul țării. La ATI, în acest moment, sunt internați 182 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.712 de persoane. Alte 89.787 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Când se redeschide litoralul românesc? Ministrul Economiei anunță începutul sezonului turistic: „Sunt optimist”... Breaking News! Iohannis spune ce se va întâmpla de la 1 iunie: se redeschid terasele, vom puteam merge la plajă, nu vom ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x