Antena Căutare

3 centrale termice care merită toți banii

Confortul locuinței nu mai este de mult o chestiune lăsată pe locul doi. Dincolo de design și funcționalitate, locuințele moderne au nevoie de confort. Ambianța plăcută indiferent de anotimp este ceva obișnuit în zilele noastre.

Confortul locuinței nu mai este de mult o chestiune lăsată pe locul doi. Dincolo de design și funcționalitate, locuințele moderne au nevoie de confort. Ambianța plăcută indiferent de anotimp este ceva obișnuit în zilele noastre.

Perioada iernii este aparte deoarece presupune o investiție concentrată și mai ales, multe cunoștințe. Centrala termică trebuie să fie una care să satisfacă atât nevoile de consum redus, performanță, viață lungă cât și design modern. Lucrurile se complică cu atât mai mult cu cât centrala termică trebuie amplasată într-un apartament de bloc și spațiul este mic.

În acest moment, cerințele de consum redus, emisii de gaze cât mai mici și supravegherea ușoară, au transformat centralele termice moderne în adevărate expăoziții de tehnologie, menite să ne facă viața mai ușoară. Iată trei centrale termice care își merită toți banii.

Centrala termică Immergas Victrix Tera 24/28 1 ERP

Primul lucru pe care îl putem spune despre centrala Immergas Victrix Tera este că datorită anumitor schimbări tehnologice, este cea mai compactă centrală de pe piață, satisfăcând nevoia de produs de calitate care să încapă în spații mici. Centrala cântărește între 33,7 și 39,7 kg atunci când este plină. Pe lângă această calitate, acest model Immergas are și un mare plus la capitolul zgomot, fiind extrem de silențios. Are un nivel de zgomot situat între 52-55 de decibeli (este mai silențioasă decât un om care vorbește normal).

Centrala se poate conecta la CAR V2 sau CAR V2 wirelss, soluții Immergas pentru controlul de la distanță. Aplicația Dominus, creată special pentru centrale termice Immergas permite accesul securizat la centrală de pe telefonul mobil, permițând schimbarea temperaturii, a funcțiilor centralei și chiar resetarea ei în cazul în care apar avarii, scăzând astfel semnificativ riscul de accidente.

Tehnologic, Immergas Victrix beneficiază de un schimbător de căldură inovativ din otel inoxidabil (care a dus la compactarea centralei) și care asigură protecție sporită împotriva colmatării, a condensului precum și durabilitate crescută. Pompa electronică este din clasa A de consum, iar la ardere, emisiile de CO și Nox sunt foarte mici, aceste centrale Immergas intră în clasa 6, cea mai bună clasă pentru măsurarea impactului ecologic. Immergas Victrix are o putere nominală de peste 102% la temperaturi de 80/60 grade celsius, în funcție de model.

2.Centrala termică Vaillant 24kw Ecotec Plus

Centralele termice Vaillant sunt centrale de mare randament și folosesc tehnologii de ultimă generație. Și aici găsim tehnologie de înaltă performanță la schimbătorul de căldură, care, ca și cel de la centrale Immerges, este din oțel inoxidabil pentru o bună funcționare pe termen lung și un consum redus. Datorită lui, randamentul este de 110%.

Centrala termică Vaillant 24kw Ecotec Plus are dimensiuni reduse, fiind optimă pentru încălzirea unui apartament sau a unei case mai mici.

3. Centrala Ariston Cares Premium

Centralele Ariston sunt, dincolo de capacitățile tehnologice, centrale cu design foarte atractiv, dotate cu un panou de afișaj intuitiv și ușor de manevrat. Evident, aceasta este o caracteristică a centralelor noi, cum ar fi Immergas Victrix. Centrala Ariston Cares este o centrală termică în condensație, axată și ea pe eficientizarea consumului atât din grija fată de mediu cât și față de costurile proprietarului, având un consum cu 30% mai mic decât o centrala termică obișnuită.

Fie că veți alege centrale Immergas sau altă marcă, un lucru foarte important trebuie avut în vedere. Ele trebuiesc montate cu instalatori autorizați, trebuiesc puse în funcțiune de reprezentanții firmelor producătoare sau de către service-urile locale autorizate de către firmele producătoare. De asemenea, legislația în vigoare și bunele practici în domeniu obligă la control periodic realizat tot de către firmă autorizată, din doi în doi ani.

Sursa foto: pixabay.com

Ghidul comerciantului de succes: 5 secrete pentru a evita formarea cozilor la casa de marcat... Dorele, mai poți? Asfaltare făcută cu picioarele, la Iaşi! Muncitorii, filmați în timp ce presau asfaltul cu cizmele: &q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x