Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

4.000 de ghiozdane cu rechizite, donate elevilor din Sectorul 3

Fundatia “Ionut Negoita” va dona, in urma unui parteneriat incheiat cu Primaria Sectorului 3, 4.000 de ghiozdane cu rechizite scolare copiilor proveniti din familii cu probleme sociale din Sectorul 3.

Elevii care vor primi, incepand de luni, 16 septembrie, ghiozdanele cu rechizite vor fi identificati de Inspectoratul Scolar al Sectorului 3 si de Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3 in scolile si centrele de plasament din sector.

“Sunt convins ca initiativa laudabila a domnului Ionut Negoita va fi urmata curand si de alti oameni de afaceri din Sectorul 3. Acest exemplu de solidaritate este incurajator pentru mine. Cred ca, inainte de orice actiune, a administratiei sau a mediului privat, trebuie sa ne gandim la oameni, la cei care au nevoie de ajutor. Dintre toti, copiii au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru”, a declarat Robert Sorin Negoita, primarul sectorului 3.

Kit-urile scolare, ce vor fi donate de Fundatia “Ionut Negoita”, vor cuprinde un ghiozdan, un penar, rechizite si o trusa de trigrinometrie.

Recomandari