Antena Căutare

7 dosare penale pentru fraude la Bacalaureat in Caras-Severin

Mai multe perchezitii au avut loc in Caras-Severin, intr-un dosar de frauda la Bacalaureat. Acuzatiile aduse membrilor unor comisii de examinare sunt luare de mita si trafic de influenta. Procurorii au intocmit 7 dosare penale pentru dascali din 5 localitati.



Potrivit sursei citate, pe rolul Parchetului au fost deschise sapte dosare privind posibile fraudari ale examenului de Bacalaureat in sesiunile desfasurate in cursul anului 2011, in diferite licee din Resita, Moldova-Noua, Caransebes, Oravita si Bozovici. Procurorii s-au sesizat sub aspectul comiterii infractiunilor de trafic de influenta si luare de mita.

In contextul acestor cercetari, in cursul zilei de marti sunt derulate o serie de perchezitii domiciliare in locatii situate pe raza judetului Caras-Severin, dispuse in doua dintre aceste dosare.

Din probele stranse de procurori reiese ca au fost pretinse, oferite ori primite sume de bani de catre membri ai unor comisii de examinare ori supraveghere pentru facilitarea fraudarii examenelor amintite.

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

Doi politisti au fost agresati in Capitala de trei tineri... Seismologul Victorin Toader: Vom avea cutremur de 6 grade anul acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x