Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

A apărut mama copiilor care au fost abandonați la poarta Spitalului din Alexandria! Cine este femeia care și-a lăsat băieții în frig ore în șir

Cazul copiilor care au fost abandonați în curtea Spitalului Județean din Alexandria chiar de mama lor a stârnit indignare pe rețelele de socializare, iar acum s-a aflat identitatea acesteia. 

Cazul copiilor care au fost abandonați în curtea Spitalului Județean din Alexandria chiar de mama lor a stârnit indignare pe rețelele de socializare, iar acum s-a aflat identitatea acesteia.

Mai exact, femeia care și-a abandonat cei doi copii, de un an și șapte luni, iar celălalt de opt luni, este Lenuța Călin. Are 24 de ani, este din Iași și a ajuns în Alexandria în urmă cu câteva luni, pentru un băiat pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Cei doi ar fi vorbit de câteva ori pe Facebook, după care el a mers după ea în Iași, unde s-au întâlnit și au decis să se mute împreună. În Alexandria, însă, împreună cu cei doi copii. Ulterior, însă, el i-a cerut să plece, pentru că ”nu mai poate să o țină”. Ulterior, ea și-a luat copiii și s-a mutat la un alt bărbat, în satul Purani, Vitănești, Teleorman, care lucrează la un centru de dezmembrări auto, în aceeași localitate.

Fără să știe, însă, femeia pe care o luase acasă și-a abandonat copiii în fața spitalului din Alexandria. Inițial a crezut că l-a părăsit, însă la un moment dat a reușit să o contacteze. Lenuța i-a spus că a plecat, iar "copiii sunt undeva unde e bine"...

O mamă și-a abandonat copiii la poarta Spitalului Județean din Alexandria. Băieții au șapte luni și un an și jumătate

Ștefan Zahiu a mers la poliție, aseară, cu puțin timp înainte de miezul nopții, unde a povestit tot ce s-a întâmplat.

Se pare că între timp, mama copiilor ar fi luat legătura cu el și i-ar fi spus că va merge la spitalul unde se află micuții pe care i-a abandonat în stradă, potrivit Total Impact.

Cazul celor doi micuți a fost făcut public de o tânără, care a lansat un apel pe Facebook pentru ca micuții să fie recunoscuți: ”Cine îi recunoaște sau le cunoaște rudele, sufletele acestea 2 au fost lăsate în fața Spitalalui Județean Alexandria. Haideți să le găsim familia sau rudele. Cine îi recunoaște sunt rugați să sune la 112. Cine a zis că toti copiii merită părinți, dar nu toți părinții merită copii mare dreptate a avut!!!”, a scris Elena Ștefan, tânăra care i-a vizitat pe copii la spital.”, era mesajul femeii.

După finalizarea cercetărilor, micuții vor fi preluați de Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro