Antena Căutare

Date oficiale în România cu privire la numărul cazurilor de coronavirus

Ultimele date oficiale arată un număr de 906 de cazuri înregistrate în toată țara. România a înregistrat pe 25 martie și 13 decese din cauza coronavirus.

Date oficiale în România cu privire la numărul cazurilor de coronavirus
A fost înregistrat al patrulea deces cauzat de coronavirus în România. Femeia nu intrase în contact cu o persoană confirmată pozitiv și nu călătorise

UPDATE 25 martie, ora 13:00. România are 144 cazuri noi, în total 906 persoane infectate cu COVID-19.

Citește și: Bilanţul morţilor ajunge la 13 în România. Focar de Covid-19 în Suceava

UPDATE ora 23:40. 12 morți de coronavirus în România. Este vorba de un bărbat, de 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Update ora 21:44. Autorităţile anunţă că au fost înregistrate încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, fiind vorba despre pacienţi ai Spitalului Judeţean Suceava. Numărul deceselor la nivel naţional ajunge la 11.

UPDATE ora 13:00. România are 762 de cazuri înregistrate în toată țara.

UPDATE 24 martie 2020, ora 09:01. Al optulea deces cauzat de noul coronavirus a fost înregistrat, marți dimineață, în România.

Cine este cea de-a opta persoană ucisă de coronavirus, în România! S-a îmbolnăvit după ce s-a întors din Italia, cu fiica lui!

UPDATE 23 martie 2020, ora 20:18. Al șaptelea deces din cauza noului coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 ani, internat la Spitalul Universitar București, confirmat pozitiv în 21.03.2020.

Pacientul necesita dializă și a fost contact de salon cu un alt pacient dializat, confirmat cu COVID 19 pe data de 20.03.2020 și care a fost transferat în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, unde a decedat.

UPDATE 23 martie 2020, ora 18:48. Al șaselea deces din cauza noului coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat internat în stare gravă la Arad, confirmat abia astăzi cu COVID-19.

Al șaselea român ucis de coronavirus este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI.

Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

UPDATE 23 martie 2020, ora 14:05. România a ajuns la cinci decese cauzate de Covid19. Este vorba de un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020. Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

A patra victimă este o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 in Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv).

Un nou vaccin împotriva coronavirusului, testat în China. Toți voluntarii sunt din Wuhan, provincia afectată de COVID-19

Alte trei persoane au murit în România din cauza coronavirusului

Primul pacient decedat după ce a fost infectat cu noul coronavirus este bărbatul de 67 de ani, care a fost confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer), anunță Grupul de Comunicarea Strategică.

Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Noua Zeelandă dispune izolarea generală începând de miercuri, în lupta împotriva covid-19

Duminică seara s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), transmite Mediafax. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

MApN: Transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronavă NATO/ Vor fi aduse de la S... Doi preoţi, doi diaconi şi alţi angajaţi ai unei biserici din Bucureşti, confirmaţi cu Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x