Antena Căutare

Ultimă oră! Cod galben de ploi, intensificări ale vântului şi ceaţă, în mai multe județe din țară! Iarna se dezlănțuie, nu glumă!

Iarna continuă să ne dea bătăi de cap, iar meteorologii au emis o avertizare de tip cod portocaliu de polei ce este valabil în mai multe județe din țară, în următoarele ore. 

Update 20:27: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit joi atenţionările nowcasting Cod galben de ploi, intensificări ale vântului şi ceaţă, valabile în judeţe din Muntenia şi Dobrogea.

Potrivit meteorologilor, până la ora 02:00, în localităţi din judeţele Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ploaie, care vor depune polei pe arii extinse, şi intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge viteze de 45 - 55 km/h.

Tot până la ora 12:00, în judeţul Constanţa va persista ceaţa, fenomen care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, iar în judeţul Tulcea se vor semnala intensificări locale ale vântului care vor atinge la rafală viteze de 55 - 65 km/h, potrivit Agerpres.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Iarna continuă să ne dea bătăi de cap, iar meteorologii au emis o avertizare de tip cod portocaliu de polei ce este valabil în mai multe județe din țară, în următoarele ore.

Astfel, conform meteorologilor, în județele Ialomița, Prahova, Brăila, Buzău, Ilfov, Călărași, Galați și Vrancea se va depune polei. De asemenea, a fost emis un cod galben de ploi și intensificări ale vântului valabile în judeţele Giurgiu, Teleorman şi Călărași.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, până la ora 20:00, în localităţi din judeţele Giurgiu, Teleorman şi Călărași se vor semnala ploi, care local vor depune polei, şi intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge viteze de 55 – 60 km/h.

Tot până la ora 20:00, în judeţul Constanţa va persista ceaţa, fenomen care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Video! Un cărucior în care se afla un bebeluș, lovit pe trecerea de pietoni! Copilul a fost azvârlit în aer, în urma imp... Gripa se extinde cu repeziciune și stârnește panică! Ministerul Sănătății ar putea să declare epidemie marți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x