Antena Căutare

A murit deputatul PSD Victor Surdu

Victor Surdu s-a stins din viata la varsta de 63 ani. Acesta era internat la Spitalul Sfintul Pentelimon, ca urmare a unui cancer pancreatic, de care suferea de mai multa vreme.








"Nu pot sa accept acea zicere denigratoare a arunca cu noroi. Noroiul este pretios, e pamantul cu apa din cer. Noroiul din pamant romanesc bun cu apa. Alaturi de balegar, care intregeste ciclul vietii pe pamant, ei bine noroiul si balegarul sunt o avere, sunt mai pretioase decat titeiul si argintul."

"se pare ca operatia a reusit".

"Mai am drum lung. Am reinviat datorita rugaciunii de recunostinta si reinnoire. Noaptea a fost buna, am dormit in trei rafale. Dimineata a fost si mai, si am avut o discutie despre Dumnezeu, om, medicina si sanatate sufleteasca si fizica a poporului meu (...) Eu cred ca medicina, prin forta lui Dumnezeu, a devenit o forta si in mana omului. Omul, fie el naturist sau chirurg, nu poate vindeca fara rugaciune.

Cred ca ma vindec asa cum cred ca poporul meu nu este vindecat si moare, moare mai devreme cu 20, 30 de ani pentru ca nu este informat. Desi cheltuim mult, traim in ignoranta spre o scurta viata fara randuiala si optimism. Asta inseamna paguba si moarte lenta. Cred ca trebuie redata forta. Daca nu facem nimic se va spune ca au fost unii pe aici care-si ziceau romani dar nu au stiut sa se organizeze si au devenit nomazi sau au disparut. Cu nadejde. Victor Surdu".


Victor Surdu s-a nascut la 11 iulie 1947. Intre 1990 si 1996 a fost presedinte al Partidului Democrat Agrar (PDAR). A ocupat intre 1989-1990 functia de ministru al Agriculturii.

Victor Surdu a fost deputat intre anii 1990 si 1992. Din 2001 era membru al PSD, iar din 2008 deputat de Neamt.

antena3.ro

Jurnalul!

VIDEO! Cersetori evacuati dintr-o cladire bucuresteana... Dinel Nutu, fost Dinel Staicu, a fost dat in urmarire internationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x