A murit fiul lui Cosmin Paşcovici! Care a fost ultima dorință a băiețelului de doar 13 ani

 


Denis Pașcovici, fiul fostului jucător Cosmin Pașcovici, s-a stins din viață joi seară, conform unui mesaj postat de Federaţia Română de Fotbal pe pagina oficială de Facebook.


În această seară s-a stins din viaţă Denis, băiatul fostului internaţional Cosmin Paşcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorinţă a fiului aflat în suferinţă după un atac cerebral. 


Mai exact, acesta a mărturisit, în cadrul unei postări pe Facebook, că fiul lui și-ar dori să fie câștigat meciul cu Lituania. 

De asemenea, mesajul sfâșietor a ajuns la jucătorii echipei naţionale, la şedinţa dinaintea partidei Lituania-România.

Iar două ore mai târziu, dorința micuțului a fost îndeplinită, întrucât România a obținut victoria. 

”Această victorie o dedicăm familiei Pașcovici, am jucat cu el la echipa națională. La ședința tehnică le-am pus un film trimis de Cosmin Pașcovici, ne bucurăm că am putut să le oferim o mică bucurie să le alinăm puțin această durere uriașă" a spus Cosmin Contra după partida. 

Federaţia Română de Fotbal şi Echipa naţională de fotbal a României au transmis condoleanţe şi sunt alături de familia îndurerată.

 ”Odihneşte-te în pace, Denis!", se arată în mesajul postat de Echipa naţională de fotbal, pe Facebook.


Denis (13 ani) s-a luptat foarte mult timp cu bolile. Încă de la vârsta de doi ani a suferit mai multe intervenţii pe creier pentru îndepărtarea unei tumori pe creier. Au urmat mai multe tratamente de chimioterapie, fiind imobilizat în scaunul cu rotile. Mama lui Denis, Ionela Adina Paşcovici, a postat un mesaj de adio pe pagina de Facebook: "Zbor lin, Denis! Te voi iubi mereu şi te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo ai locul tău, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodată!", e mesajul de adio al mamei lui Denis.
 facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe