Antena Căutare

Accident tragic! A murit in prima zi de facultate, pe trecerea de pietoni

Dupa ce a venit de la festivitatea de deschidere a anului universitar, tanara, in varsta de 19 ani, a murit lovita in plin de o masina condusa de un sofer in stare de ebrietate.

Francesca Belea era din Tarnaveni, judetul Mures. Abia incepuse anul I la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii in cadrul Universitatii din Bucuresti si avea 19 ani, abia impliniti saptamana trecuta.

Pe 1 octombrie, seara, studenta a fost accidentata de un sofer care nu a acordat prioritate pe o trecere de pietoni din cartierul Militari din Capitala.

In urma impactului, Francesca a fost aruncata la cativa metri de autoturism, intr-un stalp, si a intrat in coma. De aceea, la scurt timp s-a stins din viata, la spital. Mai mult, soferul avea alcoolemie 0,35 g/l de alcool pur in aerul expirat, potrivit site-ului tarnaveni.ro.

Chiar daca nu o cunosteau, colegii au aprins cateva lumanari pe holul facultatii, in memoria Francescai. Mai mult, la primul curs, colegii si profesorii au tinut un moment de reculegere.

Foto: Facebook/AlexBunea

Scoala high-tech, din Galati: Elevii raspund la teste cu... telecomanda... Vremea cu Flavia Mihasan: "Temperaturile incep sa mai creasca in termometre”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x