Antena Căutare

A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 3.943.547 vizitatori unici în luna iulie

În luna iulie, A1.ro și-a menținut poziția de lider în categoria Divertisment, cu 3.943.547vizitatori unici. Tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 fost accesată de 183.533 vizitatori unici, ocupând prima poziție în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România.

Logolul antena 1 și  emisiunii Galerie
În luna iulie, A1.ro și-a menținut poziția de lider în categoria Divertisment, cu 3.943.547vizitatori unici | Antena 1

A1.ro, platforma de video entertainment care le aduce fanilor Antena 1 cele mai noi știri despre show-urile și vedetele lor preferate, este de 82 luni consecutive lider în categoria Divertisment, potrivit SATI (Studiului de Audiență și Trafic Internet).

Aplicația Antena 1 și-a menținut poziția de lider în topul aplicațiilor

Aplicația Antena 1 și-a menținut poziția de lider în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România, cu 183.533 vizitatori unici. Singura aplicație care a reușit să o “detroneze” în ultimele opt luni a fost ObservatorNews, deținută tot de Intact Media Group.

A1.ro și aplicația Antena 1 permit pasionaților de entertainment să rămână în permanentă legătură cu emisiunile și starurile lor preferate. De asemenea, telespectatorii fideli ai show-urilor au ocazia să-și suțină favoriții și să îi păstreze în competiții până în fazele finale ale acestora.

Citește și: Intact Media Group, lider de audienţă în luna iunie, cu 16.092.959 vizitatori unici

În categoriile video dedicate fiecărui show, publicul găsește cele mai tari momente din producțiile care au cucerit audiențele TV. Ultimele noutăti și exclusivităti despre vedetele și show-urile favorite sunt disponibile în comunitatea online a postului, atât pe site-ul a1.ro, cât și în aplicația Antena 1.

Aplicația Antena 1 este disponibilă în Google Play și App store.

Atenţionare de călătorie emisă de MAE. Ce trebuie să știe românii care călătoresc în Bulgaria sau tranzitează acest stat... Observatornews.ro, primul loc în clasament, la categoria Știri Generale, în luna iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x