Căutare Live

ACCIDENT AVIATIC: Procurorii din Alba au început ancheta

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, coordonați de Augustin Lazăr au demarat ancheta în cazul ACCIDENTULUI AVIATIC produs ieri după-amiază în Munții Apuseni

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, coordonați de Augustin Lazăr au demarat ancheta în cazul ACCIDENTULUI AVIATIC.

La locul accidentului se află și un echipaj format din trei jandarmi din Alba care asigură perimetrul și care vor rămâne acolo până la finalizarea cercetărilor, după cum a declarat pentru ziarulunirea.ro Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Vezi AICI continuarea articolului.

Foto: citynews.ro

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... VIDEO! Adrian Iovan, educator și consilier în dragoste în 2012...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri