Antena Căutare

UPDATE! Accident cu 19 raniti in Targu Jiu. Un microbuz s-a rasturnat dupa ciocnirea cu un automobil

Imagini dramatice pe drumul dintre Targu-Jiu si Valcea. 19 oameni si-au vazut moartea cu ochii in aceasta dupa-amiaza dupa ce o masina a taiat calea unui microbuz plin cu oameni. In impact, microbuzul s-a rasturnat pe sosea. Au urmat clipe de panica. Si o lupta contracronometru pentru viata.

UPDATE 19:30: Imaginile, surprinse la cateva minute dupa teribilul accident par desprinse dintr-un tablou al groazei. Inca in stare de soc, ranitii ies pe geam din microbuzul facut zob. Sunt atat de multi incat medicii nu stiu cum sa se mai imparta.

Cu totii mergeau spre Targu-Jiu cand microbuzul in care se aflau a izbit o masina care iesea de pe un drum lateral. Femeia care a provocat accidentul era impreuna cu sotul, soacra si cei doi copii, unul de cateva luni.

Ambulantele au gonit spre spital cu 19 raniti, printre care si 4 copii. Femeia s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala.

15 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care a avut loc pe Calea Bucuresti din municipiul Targu-Jiu. In accidentul de circulatie au fost implicate un microbuz si alte doua autoturisme.

Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Gorj, Catalin Bejancu, nu a fost nevoie de descarcerare, iar victimele au fost transportate cu mai multe ambulante la spital.

Politistii au ajuns la fata locului si fac verificari pentru a stabili cauzele accidentului. Se pare ca microbuzul nu ar fi acordat prioritate.

“Este vorba de un microbuz care transporta persoane. Accidentul a avut loc pe Calea Bucuresti, microbuzul a fost implicat intr-un accident cu alte doua masini. Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, George Neagoe.

In microbuz se aflau 19 persoane. O femeie este in stare grava. Printre victime se numara si copii.

Citeste si Jurnalul!

Dosarul fraudelor bancare: Mihai Stan, Daniel Ruse si Dragos Diaconescu au fost arestati preventiv... Bebelusul infometat din Targu Jiu duce o lupta contracronometru cu moartea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x