Căutare Live

Accident grav pe autostrada A2. Traficul este blocat pe sensul către litoral

Un accident în care au fost implicate şapte maşini a blocat traficul, luni dimineaţă, pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 37, în localitatea Fundulea.

Un accident în care au fost implicate şapte maşini a blocat traficul, luni dimineaţă, pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 37, în localitatea Fundulea.

"Pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 37, localitatea Fundulea, a avut loc un accident în care au fost implicate şapte autoturisme. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului. În urma accidentului o persoană a fost rănită uşor", potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul se desfăşoară pe banda numărul doi dirijat de poliţişti.

Este al doilea accident care are loc luni dimineaţă pe A2. Tot pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, la kilometrul 77, în localitatea Dor Mărunt, un autoturism a luat foc, în urma evenimentului şoferul decedând. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzei.

Sursă: Mediafax

Pentru prima dată de la înfiinţarea Serviciului 112, numărul apelurilor a scăzut sub 50%, după cazul Caracal... Risc de incendiu în cinci insule din Grecia. Ministerul Afacerilor Externe atenționează turiştii care pleacă în vacanţă...
Ultimele știri