Antena Căutare

Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-o cisternă, pe DN7

Un șofer și-a pierdut viața vineri seară, pe DN7/E81, în Budești-Vâlcea, pe Dealul Negru, unde a intrat cu mașina pe contrasens și apoi s-a ciocnit cu o cisternă goală. 

Un șofer și-a pierdut viața vineri seară, pe DN7/E81, în Budești-Vâlcea, pe Dealul Negru, unde a intrat cu mașina pe contrasens și apoi s-a ciocnit cu o cisternă goală.

În urma accidentului teribil, șoferul din autoturismul-taximetru a rămas încarcerat, motiv pentru care la fața locului au ajuns nu doar paramedici și ambulanțieri, ci și un echipaj de la Descarcerare. Din păcate, însă, aceștia n-au făcut decât să constate decesul șoferului. Acesta era singur în autoturism și, cel mai probabil, se îndrepta spre o comandă.

Cinci mașini implicate într-un accident rutier, pe Autostrada A2 București-Constanța! Trei persoane au fost rănite

Bărbatul avea 41 de ani, era din Râmnicu Vâlcea și nu deocamdată nu se cunosc motivele pentru care a pătruns pe contrasens.

Accident teribil în Tulcea! Doi tineri au murit! Mașina lor s-a rupt în două! Atenție, imagini tulburătoare - Video

După mai bine de o oră de la producerea accidentului pe de Dealul Negru, din judeţul Vâlcea, pe DN 7 / E 81, traficul a fost reluat pe ambele sensuri, potrivit informaţiilor transmise de Poliţia Vâlcea

Oamenii au ieșit în stradă la Baia de Aramă, după ce fetița de opt ani a fost luată cu mascații: ”Sorina merită un loc î... Incendiu la o pensiune din Tulcea, mai multe persoane au părăsit imobilul când au izbucnit flăcările...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x