Antena Căutare

Accident spectaculos! Ce s-a intamplat atunci cand un craiovean s-a urcat la volan fara permis

S-a urcat la volan fara permis si a fost la un pas sa provoace o tragedie. Un craiovean a rupt cu masina un stalp de beton si a trecut apoi pe langa o cisterna cu GPL. Desi automobilul s-a rasturnat si a fost distrus in totalitate soferul si iubita sa au scapat cu viata. Accidentul a fost surprins de o camera de supraveghere.

Pe un bulevard pustiu, la adapostul noptii, barbatul fara permis de sofer a vrut sa intre in pielea unui pilot de curse. Dar a devenit fara sa vrea cascador. Din cauza vitezei, n-a mai putut stapani volanul. Masina s-a intors perpendicular pe sosea. In acel moment soferul a tras brusc de volan.

Spera sa redreseze automobilul, dar a intrat direct intr-un stalp de beton pe care l-a rupt. Daca nu ar fi fost stalpul masina ar fi intrat in cisterna cu GPL. Asa, vehiculul se rastoarna si apoi se invarte de mai multe ori. Intre timp soferul si iubita sa sunt aruncati pe asfalt. Femeia poate fi vazuta in spatele masinii distruse. Incearca sa se ridice, dar nu poate.

Imediat dupa impact, angajatii statiei GPL ies din ghereta pe langa care masina a trecut ca o ghiulea si nu le vine sa creada ca tinerii au scapat cu viata. Isi dau seama cat de grava este starea lor si se intorc sa dea telefon la Salvare.

Cei doi tineri au ajuns la Spitalul de Urgenta din Craiova cu traumatisme la coloana, torace si bazin.

O cabana de lemn din Brasov a fost distrusa de un incendiu puternic... UTIL Afla ce mananci! Care sunt deosebirile dintre carnea de cal si cea de vita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x