Antena Căutare

Acestea sunt cele mai frumoase parcuri din București! Locuri perfecte pentru o plimbare de neuitat!

Bucureștiul împlinește 557 ani și, cu bune și cu rele, orașul are un farmec aparte. Când ai chef de o plimbare, iată care sunt cele mai frumoase parcuri din Capitală.

Bucureștiul împlinește 557 ani și, cu bune și cu rele, orașul are un farmec aparte. Când ai chef de o plimbare, iată care sunt cele mai frumoase parcuri din Capitală.

Parcul IOR

L-am pus pe primul loc fiindcă este suficient de mare și are un peisaj variat. Aici găsești nu doar terase și insule frumos amenajate, dar și un loc excelent de făcut sport. Copiii au locuri de joacă special amenajate, iar îndrăgostiții se pot plimba în voie pe aleile lungi ale parcului. Cea mai recentă atracție este faptul că din parc poți intra direct în cel mai nou mall din Capitală. În plus, te poți poți plimba cu hidrobicicleta, poți merge la serele de flori sau la țarcurile cu păsări.

Parcul Ioanid

E micuț, dar extrem de cochet și păstrează ceva din aerul de demult. E un loc ideal pentru poze frumoase, dar și pentru clipe romantice în foișor.

Grădina Botanică

Pentru doar câțiva lei intri într-un adevărat paradis verde în care te poți plimba liniștit, căci vei fi departe de gălăgia orașului. Este un loc perfect pentru a veni cu partenerul sau pentru a savura o lectură. În plus, serele cu plante sunt o adevărată atracție pentru cei pasionați de botanică. Nu strică niciodată să mai afli chestii noi.

Parcul Cișmigiu

Vechi și totuși la fel de nou, parcul atrage mereu prin vegetația luxuriantă și desigur, prin poveștile sale. Aleea scriitorilor sau locul șahiștilor sunt atracții ce stârnesc și azi interes. Dacă ești prietenos te poți băga în seamă cu pensionarii veniți aici să joace table, cu siguranță vor aprecia puțină companie. Fie că mergi la restaurant sau la o simplă terasă, parcul are un farmec aparte. La plecare nu uita să hrănești porumbeii obișnuiți cu oamenii, cu siguranță vei face niște poze de vis.

Doi copii, de 10 și 11 ani, au fost filmați cum joacă la păcănele. Erau încurajați de clienți și de patron... Schimbare în învăţământ! Elevii cu rezultate bune vor primi recompense materiale de la stat. Chiulangii vor scoate bani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x