Căutare Live

Adjudecat. Premiul pentru „Perla Anului 2016” la bacalaureat a fost acordat!

Protagonistul perlei câștigătoare este Lucian Blaga. Filozof, poet, dramaturg, traducător, jurnalist, profesor universitar, academician și diplomat român, Blaga a ajuns să fie caracterizat ca niciodată de un elev care a susținut examenul maturității

Protagonistul perlei câștigătoare este Lucian Blaga. Filozof, poet, dramaturg, traducător, jurnalist, profesor universitar, academician și diplomat român, Blaga a ajuns să fie caracterizat ca niciodată de un elev care a susținut examenul maturității.

„Eu nuti strivesc corala de minuni a lumii este scrisă când poetul era sub influienţa lui Bacchus”, a scris un absolvent de liceu în lucrarea la Limba și literatura română, acuzându-l pe autor de faptul că își scria capodoperele cu ajutorul unor licorilor alcoolice.

REZULTATE BAC 2016. Liceele din România în care niciun elev nu a promovat examenul de Bacalaureat. Pe lista rușinii se n... Schimbări importante pentru şoferi! Ministerul de Interne avertizează: Parcarea pe trotuar, ilegală!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri