Ai borcane goale acasă? Faci 500 de lei PE LOC! Asta e cea mai nouă metodă de furt în România

 

 După metoda accidentul, hoţii vin cu un nou mod de păcălire a românilor naivi cu economii în casă

O femeie din Sibiu a dat 13.000 de lei pe câteva borcane goale, scrie TurnulSfatului.ro. Sibianca a fost păcălită de persoane pe care le-a întâlnit pe stradă să vândă borcane goale și a rămas fără 13.000 de lei.
Povestea a început săptămâna trecută, în data de 12 februarie, dimineaţa, când în faţa unui complex comercial situat pe strada Luptei, o sibiancă a fost abordată de o persoană de sex feminin sub pretextul că doreşte să cumpere niște borcane goale.

Bucuroasă că poate să câștige ușor o sumă de bani, sibianca a invitat la ea acasă pe femeia necunoscută.
Întâlnirea a avut loc pe 16 februarie, chiar în locuinţa victimei, după cum s-au înțeles, pe stradă. Numai că femeia "cumpărătoare de borcane" a venit la domiciliul persoanei vătămate însoţită de o altă femeie. Aici, profitând de neatenția și naivitatea sibiencei, cele două femei au furat peste 13.000 de lei din casă.
"Pentru a achita recipientele, cele două femei i-au înmânat soţiei o bancnotă de 500 lei, solicitând rest, după care, în timp ce una dintre femei i-a distras atenţia, cealaltă a sustras banii. După plecarea celor două necunoscute, victima a constatat că femeile au sustras suma de aproximativ 13.000 lei", informează miercuri reprezentanții IPJ Sibiu.
facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe