Antena Căutare

A început războiul. România se implică în conflictul mondial dintre SUA și Siria. MAE: "Punem la dispoziţie toate datele"

Meleşcanu a vorbit, în cadrul unei declaraţii de presă comune cu omologul său francez Jean-Yves Le Drian, despre un eventual răspuns militar internaţional la atacul chimic din Siria.

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a vorbit, în cadrul unei declaraţii de presă comune cu omologul său francez Jean-Yves Le Drian, despre un eventual răspuns militar internaţional la atacul chimic din Siria.

"România condamnă ferm utilizarea armelor chimice în orice circumstanţe, în orice împrejurare, dar mai ales atunci când este vorba de folosirea lor împotriva civililor.

Sprijinim ferm ideea de a investiga, de a pune la dispoziţia organismului special, un organism care trebuie să fie imparţial şi independent, toate datele pentru a putea să vedem care sunt realităţile din teren şi, în al doilea rând, măsurile care ar trebui să fie întreprinse la nivelul societăţii internaţionale", a afirmat şeful diplomaţiei române.

A început războiul. Reacția președintelui Klaus Iohannis, după atacul SUA în Siria: "Este dincolo de orice justific... Ne așteaptă ce-i mai rău! COD GALBEN: Dunărea va inunda România. Ce județe vor fi afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x