Antena Căutare

Breaking news! Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în România! Este al cincilea! Primul minor român cu COVID-19!

Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în România - cel de-al cincilea. Este vorba despre un adolescent din Timişoara, primul minor din țară depistat cu COVID-19.

Breaking news! Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în România! Este al cincilea! Primul minor român cu COVID-19!
Al cincilea caz de coronavirus confirmat în România (Ilustrație) | profimediaimages.ro

Al cincilea caz de infecţie cu noul coronavirus a fost confirmat, miercuri, la Timişoara, au anunţat reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică.

Tânărul, cel de-al cincilea român depistat cu coronavirus, era deja izolat la domiciliu. Are 16 ani și este nepotul bărbatului confirmat marţi, în Timişoara.

Astfel, adolescentul devine primul pacient minor din România depistat cu coronavirus!

Copilul în vârstă de 16 ani, nepotul bărbatului pentru care testul la coronavirus a ieşit pozitiv, a fost testat, iar rezultatul a fost, şi în acest caz, pozitiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este a treia persoană din Timișoara pentru care se confirmă infectarea cu coronavirus.

Care este starea celorlalți pacienți depistați cu coronavirus în România

Primul pacient depistat cu coronavirus în România, un bărbat din județul Gorj, care a intrat în contact cu un cetățean italian infectat, s-a vindecat și a fost externat marți, după ce două teste au ieşit negative la un interval de 24 de ore unul de celălalt.

Ce poți să faci ca să nu te infectezi cu coronavirus. Top 7 măsuri importante de autoprotecție

Un alt caz este cel al unui bărbat din Maramureș, care este internat la Cluj. Și o femeie din Timișoara care a venit din Italia a contractat virusul și este internată. Au o stare generală bună.

Coronavirusul, motiv de ceartă pentru preoți! "E blasfemie să nu dai împărtășania cu aceeaşi linguriţă tuturor credincioșilor"

Marți a fost confirmată și infectarea unui bărbat tot din Timișoara, care a stat lângă ea în avionul care i-a adus din Italia. Pacientul în vârstă de 47 de ani, diagnosticat marți, a fost testat din nou miercuri, iar testul a ieșit negativ. Bărbatul nu avea simptome ieri, când testul său a fost pozitiv.

Băiat de 16 ani, din Timişoara, al cincilea caz de coronavirus din România... Constanţa: Bărbat şi femeie, prinşi de poliţişti după ce au vândut cocaină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x