Antena Căutare

Șoferul unei ambulanțe s-a urcat băut la volan și a ajuns cu vehiculul în șanț! Asistenta și pacientul au fost răniți! Ce alcoolemie record a avut

O ambulanţă condusă de un şofer cu alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat a lovit un parapet metalic de pe DN 1, în judeţul Braşov, şi a ajuns în şanţ.

O ambulanţă condusă de un şofer cu alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat a lovit un parapet metalic de pe DN 1, în judeţul Braşov, şi a ajuns în şanţ. Asistenta şi pacientul au fost răniţi, iar şoferul este cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru vătămare corporală din culpă.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov au anunţat, marţi seară, că a avut loc un accident rutier pe DN , între Şercaia şi Mândra.

”Şoferul unei ambulanţe a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un parapet metalic, după care a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului. În urma impactului, asistenta şi pacientul din ambulanţă au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital de o altă ambulanţă sosită la faţa loculu”, au precizat poliţiştii din Braşov.

Potrivit acestora, la testarea conducătorului ambulanţei, rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool în aerul expirat, scrie News.ro

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru conducere sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean Braşov pentru recoltarea de probe biologice.

România, lovită de un cutremur major?! Parapsihologul Ioan Istrate a spus când va avea loc: ”Va fi puternic!”... Un milion de români au 10.000 de lei ÎN CONT şi nu ştiu de ei! Ai verificat dacă eşti pe listă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x