Alertă în Poliția Română. Un polițist este în comă după ce a fost rănit grav în timpul unor percheziții

Un polițist din Suceava se află în stare gravă, după ce a fost înjunghiat cu o sabie, în zona capului și a brațului, marți dimineață, în timpul unei acțiuni de percheziționare.

Un polițist din Suceava se află în stare critică, după ce a fost înjunghiat cu o sabie, în zona capului și a brațului, marți dimineață, în timpul unei acțiuni de percheziționare.

Informația a fost transmisă de Poliţia Română prin intermediul unui mesaj pe Facebook. Agentul şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava, a fost atacat cu sabia în zona capului şi a braţului.

"Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care,în această dimineață, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, si sa se întoarcă în rândurile noastre sănătos!", transmite Poliţia Română.

Dumitru Coarnă, preşedintele SPPPC, a declarat, la Antena3, că tânărul poliţist a fost tăiat cu sabia, în timpul unor percheziţii, în Rădăuţi.

"Este în comă indusă, este grav. Se fac eforturi pentru a fi adus cu elicopterul în Bucureşti", a declarat Coarnă.

Ultimele știri