Antena Căutare

Momente de groază în Gara de Nord! Călători puși în pericol după ce un tren a depășit parapetul de protecție și era să intre pe perenul central

Nefericitul incident a avaut loc în jurul orei 20 în Gara de Nord, atunci când un tren particular nu a frânat la timp, depășind astfel parapetul de protecție al unui peron.

Accident grav în Gara de Nord în această seară! Călători la un pas de tragedie după ce un tren nu a frânat la timp și a depășit zona de protecție a peronului! Cum au fost despăgubiți oamenii:

Nefericitul incident a avut loc în această seară în jurul orei 20:35 în Gara de Nord, atunci când un tren particular nu a frânat la timp, depășind astfel parapetul de protecție al unui peron.

Garnitura ajunsese în Gara de Nord pentru a prelua călătorii, urmând apoi să plece spre Brașov.
Purtătorul de cuvânt al Căilor Ferate Române, Oana Brânzan, a explicat că atunci când trenul a vrut să gareze, mecanicul trenului cu nouă vagoane a depășit parapetul de la linia 6, unde trebuia să oprească pentru a prelua călătorii, depășind astfel parapetul de protecție al peronului, spune Libertatea.
Circulația trenurilor nu a fost afectată, însă cei care urmau să urce în trenul implicat în accident au pierdut cursa, fiind anunțați că li se vor returna banii pe bilete. Nicio persoană nu a fost rănită, însă s-au produs pagube materiale considerabile.

În locul faptei s-a întocmit o echipă de anchetă care va cerceta circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Nenorocire în județul Giurgiu! O mașină alimentată cu gaz a fost mistuită de flăcări pe șosea. Autoturismul era condus d... Cutremur neobișnuit în România, în urmă cu puțin timp! Unde s-a produs și ce magnitudine a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x