Alertă în România! Apa de la robinet pune iar autoritățile pe jar! Ce s-a descoperit

 

Românii, în pericol! Autoritățile au transmis un avertisment pentru populație, după ce s-a descoperit un lucru îngrijorător! Ce se întâmplă cu apa de la robinet?

De mai bine de 48 de ore, mii de locuitori din Ploieşti nu au voie să bea apă de la robinet, după ce în reţeaua locală a apărut o avarie. Copiii din 16 şcoli şi grădiniţe din oraş au primit astăzi apă îmbuteliată din partea companiei ce administrează reţeaua de distribuţie. Până când rezultatele probelor microbiologice vor fi gata, autorităţile recomandă prudenţă.

Locuitorii mai multor cartiere din Ploieşti sunt sfătuiţi în continuare să nu consume apă de la robinet. Interdicţia e valabilă până mâine, când Direcţia de Sănătate Publică Prahova va primi rezultatul analizelor microbiologice.

Autorităţile suspectează că avaria ar putea fi cauzată de lucrările ce au fost făcute în această zonă pentru schimbarea şinelor de tramvai.

Un scandal similar a declanşat anchete şi în Bucureşti, după ce, în două sectoare, la robinete a curs apă cu un puternic miros de clor. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI