Antena Căutare

Alertă în România! Apa de la robinet pune iar autoritățile pe jar! Ce s-a descoperit

Românii, în pericol! Autoritățile au transmis un avertisment pentru populație, după ce s-a descoperit un lucru îngrijorător! Ce se întâmplă cu apa de la robinet?

Românii, în pericol! Autoritățile au transmis un avertisment pentru populație, după ce s-a descoperit un lucru îngrijorător! Ce se întâmplă cu apa de la robinet?

De mai bine de 48 de ore, mii de locuitori din Ploieşti nu au voie să bea apă de la robinet, după ce în reţeaua locală a apărut o avarie. Copiii din 16 şcoli şi grădiniţe din oraş au primit astăzi apă îmbuteliată din partea companiei ce administrează reţeaua de distribuţie. Până când rezultatele probelor microbiologice vor fi gata, autorităţile recomandă prudenţă.

Locuitorii mai multor cartiere din Ploieşti sunt sfătuiţi în continuare să nu consume apă de la robinet. Interdicţia e valabilă până mâine, când Direcţia de Sănătate Publică Prahova va primi rezultatul analizelor microbiologice.

Autorităţile suspectează că avaria ar putea fi cauzată de lucrările ce au fost făcute în această zonă pentru schimbarea şinelor de tramvai.

Un scandal similar a declanşat anchete şi în Bucureşti, după ce, în două sectoare, la robinete a curs apă cu un puternic miros de clor.

Biserica se CUTREMURĂ din temelii! Ce s-a descoperit la o icoană din Constanța! Creștinii sunt șocați... Salarii mai mari și sporuri însemnate pentru această categorie de români! Cine sunt persoanele care vor beneficia de cre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x