Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Alertă în România! Suspect de terorism, prins în Argeș. A transmis mai multe informații, despre o bază militară din România, grupării care a revendicat atacurile de la Paris, din 2015

Un suspect de terorism a fost prins de procurorii DIICOT și poliţişti, în urmă mai multor percheziţii în judeţul Argeş. Bărbatul este susţinător al grupării jihadiste ISIS. Acesta este acuzat că ar fi spionat o unitate militară din România, folosind pseudonimul Ibrahim. 

Un suspect de terorism a fost prins de procurorii DIICOT și poliţişti, în urma mai multor percheziţii, în judeţul Argeş. Bărbatul este susţinător al grupării jihadiste ISIS. Acesta este acuzat că ar fi spionat o unitate militară din România, folosind pseudonimul Ibrahim.

Bărbatul era monitorizat din anul 2015, iar în această dimineaţă a fost prins. Este capturat în momentul de faţă. Procurorii spun că acesta, prin intermediul unui calculator, ar fi transmis prin reţelele de socializare mai multe mesaje de tip jihadist şi ar fi încurajat mai multe persoane să adere la această religie.

Recomandari