Antena Căutare

Alertă în România! Un nou focar de Covid-19 a fost identificat în Pașcani. Spitalul Municipal, plin de medici și pacienți infectați

Ample anchete epidemiologice au fost deschise la Spitalul Municipal Pașcani după ce mai multi angajați printre care și medici, dar și 10 pacienți au fost testați pozitiv la infecția cu coronavirus.

Se așteaptă acum rezultatele și pentru alte câteva zeci de cadre medicale din spital. Probleme grave sunt mai ales la secția de îngrijiri paliative a spitalului.

Totul a început în urmă cu mai bine de o săptămână, atunci când un număr de șapte angajați ai spitalului, printre care și medici, asistenți și infirmieri au fost confirmați pozitiv la coronavirus.

Zeci de medici și pacienți din Pașcani așteaptă rezultatele testelor Covid-19

Între timp, rezultatele testelor au arată că şi șeful secției de îngrijiri paliative a spitalului este infectat. Astfel că au fost preluate probe și de la tot personalul medical și pacienții de pe această secție.

Citește și: O tânără de 30 de ani, fără probleme de sănătate, a murit acasă de coronavirus. Bilanț negru în România

Alte 27 de cadre medicale tot de la spital Pascani au fost trimise acasă pentru izolare la domiciliu timp de 14 zile după ce medicul infecționist care făcea naveta de la Iași alaturi de colegi cu un microbuz a fost depistat pozitiv la infecția cu coronavirus.

Ultimă oră! Profesorul Adrian Streinu Cercel a fost demis de Ministrul Sănătății, din comisia anti Covid-19... Reacții dure după demiterea profesorului Streinu Cercel: "În locul domnului Tătaru, m-aș ocupa de urgențele Românie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x