Antena Căutare

Alertă mondială. Pericol de război nuclear. Bogdan Chirieac: „Ar fi o catastrofă pe care nu o mai poți opri”

Analistul de politică externă Bogdan Chirieac susține că Iranul nu are șanse să atace Statele Unite, dar are însă șansa să atace aliați americani.

Alertă mondială. Pericol de război nuclear. Bogdan Chirieac: „Ar fi o catastrofă pe care nu o mai poți opri” Galerie
Alertă mondială. Pericol de război nuclear. Bogdan Chirieac: „Ar fi o catastrofă pe care nu o mai poți opri”

În urma uciderii condamnate de Donald Trump, generalul iranian Qassem Soleimani și-a pierdut viața într-un atac aerian pe aeroportul din Bagdad, vineri. Acesta era considerat între cei mai puternici lideri din Orientul Mijlociu. Consecințele asasinatului ar putea fi grave.

Qasem Soleimani a fost considerat unul dintre cei mai de temut militari din Orientul Mijlociu de către Statele Unite și aliații săi. În calitatea sa de lider al Forțelor Quds, trupe de elită ale Revoluției Islamice, în vârstă de 62 de ani, și-a asumat responsabilitatea pentru operațiunile clandestine ale Iranului în străinătate, extinzând implicarea militară a Iranului în conflicte externe precum cele din Siria și Irak.

CITEȘTE ȘI: Cine a fost generalul Qassem Soleimani. Ce consecințe ar putea avea asasinarea lui. „Va declanşa un război devastator”

Românii dorm tot mai puţin. Doar unul din zece reuşeşte să doarmă șapte, opt ore pe noapte... O femeie a murit, iar un bărbat şi trei copii au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x