Live acumFilm: Omul cu masca de fier
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Alexandru Arsinel, replica dura pentru cei care-l acuza dupa transplant: "Au vrut sa ma omoare"

"Au vrut sa ma omoare!". Nu este o replica de pe scena a actorului, ci mesajul dur al omului Alexandru Arsinel catre cei care l-au acuzat ca a primit un rinichi pentru ca este o personalitate

A primit un rinichi nou si a plecat din spital cu toate analizele bune, numai ca stresul din ultima perioada si acuzatiile ca ar fi fost trecut in fata pe lista de transplant pentru ca este o personalitate l-au readus pe Alexandru Arsinel la mana medicilor.

"Iesisem cu fisa medicala buna, dar dupa ce le-am repetat, recent, m-au adus din nou in spital", supararile maestrului au fost cauzate de un ONG care a cerut justitiei sa vada daca in cazul lui Arsinel au fost respectati pasii obisnuiti pentru un transplant.

"Nu mi-au permis sa ma fac bine, au atentat la viata mea, au vrut sa ma omoare", sunt cuvintele lui Alexandru Arsinel la adresa contestatarilor. Actorul urmeaza sa ramana sub supraveghere medicala in urmatoarele zile, urmand sa fie externat numai in momentul in care lucrurile vor reveni la normal. Din cate se pare, Arsinel ar putea fi consultat si de un psiholog.

Vezi editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro